Rrjeta Kompjuterike

Instalime dhe konfigurime

Panele Diellore

Panele diellore elektrike, ose panele fotovoltaike.

Sisteme Sigurie

Kamera / akses kontroll /alarme kundër zjarrit.

Zhvillim Web

Aplikacione web duke përdorur gjuhët më moderne.

Menaxhim Server

Instalime / Konfigurim

Gjurmim Gps

Paisje dhe sisteme gjurmimi për mjetet tuaja.

Projekte

Panele diellore

Rrjeta

Sisteme sigurie

Zhvillim Web

Informacion i dobishëm

Kujdes kur blini mallra nëpërmjet internetit
20 Apr 01:53 pm

Në qoftë se, së fundmi keni kontaktuar me ndonjë shitës i cili nëpërmjet internetit, ofron një mall...

10 keshilla sigurie per mbrojtjen e Sistemit tuaj te Shfrytezimit
23 Mar 09:39 am

Jane disa pika kyce qe meren ne considerate per sigurine e sistemit pavaresishte se cilen platform te...

Njoftime / Të reja

Centrali i parë fotovoltaik në Shqipëri, gara hapet këtë vit, e konfirmon BERZH
5 Jan 10:00 am

Nxitja e burimeve të rinovueshme të energjisë mori një vëmendje të gjerë gjatë vitit 2017, sidomos ajo...

Unicom mer pjesë në Energy Expo & Forum 2017
20 Apr 01:50 pm

Ne datat 14-16 Nentor 2017, Expocity Albania ne bashkepunim me Ministrine e Infrastruktres dhe Energjetikes dhe me...

Klientët tanë